Hos Intakkt finner ni bad och inredning från kända och väletablerade europeiska varumärken. Gemensamt är att alla fokuserar på design och högsta kvalitet!

Med över 20 års erfarenhet som inredare och säljare med badrum som specialitet, kan vi tryggt konstatera, att vår kunskap och vårt engagemang kring badrum i allmänhet och våra produkter i synnerhet, är hög!

För ARKITEKTER och INREDARE erbjuder vi all vår erfarenhet, för att kunna vägleda er enkelt fram till rätt produkt och rätt information, för just ert projekt / er kund. Vi gör ofta besök på kontoren i de sydvästra delarna av Sverige. Men tveka inte att höra av er även om ert kontor ligger på annan ort och önskar ett inspirerande besök!

För PRIVATPERSONER och BYGGENTREPRENÖRER kan vi utöver produktförsäljningen erbjuda skalenliga ritningar över kompletta badrumslösningar. Allt är handritat och måttsatt för att vara enkelt att följa vid byggnationen. Dessa teckningar har alltid varit ett uppskattat inslag hos våra kunder, i vår annars så datoriserade värld! Och eftersom vi älskar kreativiteten och känslan av papper och penna, kommer vi fortsätta så. Så har ni, eller er kund, en dröm om ett badrum utöver det vanliga, kontakta oss för att boka ett möte!

Varmt välkomna!

Förutom Intakkt finner du vårt moderbolag Stencentrum i de gemensamma lokalerna i Göteborg. Stencentrum erbjuder ett fantastisk komplement till Intakkts sortiment. För mer information besök deras hemsida www.stencentrum.se